Dan Sheffield

10/10/2023
Dan Sheffield NL

Dan Sheffield was het hart en ziel van RGIS. Dan vertegenwoordigde RGIS met de grootst mogelijke professionele normen en met een volwassen en standvastig leiderschap. Dan waardeerde iedere werknemer.

Dan begon zijn bescheiden reis bij RGIS als auditor. Dan’s gedrevenheid en vastberadenheid leidden hem helemaal door de gelederen om uiteindelijk met groot succes afscheid te nemen van RGIS als President van Global Customer Service & Business Development.

Dan was een vertrouwde partner voor iedereen die de organisatie leidde en blonk uit in de verschillende functies die hij vervulde.

Zijn impact binnen het bedrijf ging veel verder dan zijn persoonlijke prestaties. Dan schreef de “RGIS Way” en leefde er elke dag naar.

Hoewel zijn verkoopinspanningen veel nieuwe strategische accounts opleverden, was Dan ook een integrale leider van de uitbreiding naar Zuid-Amerika en Europa, die de weg vrijmaakte voor het huidige merk RGIS.

Het is het respect dat Dan ook kreeg van onze klanten dat zijn nalatenschap zal bepalen. Onze organisatie heeft veel van wie we nu zijn aan hem te danken. Zijn bijdrage aan RGIS speelde een belangrijke rol in het succes van het bedrijf. Zijn nalatenschap heeft nog steeds invloed op RGIS en de voorraad- en retailservice-industrie.

Bij het ontwikkelen van onze eigen nieuwe Enterprise Resource Planning (ERP) konden we geen betere naam bedenken. Allemaal ontworpen, ontwikkeld en onderhouden door RGIS-medewerkers.

Dan was het morele kompas van het bedrijf en wordt nog steeds als zodanig erkend via het ERP-systeem, dat de toepasselijke naam “Sheffield” draagt.