Waarom RGIS?

Inventarisatie oplossingen voor geïntegreerde zorgnetwerken tot gesloten apotheken. Ons volledig opgeleide ervaren team zorgt voor nauwkeurige inventarisatie, consignatiecontrole en activabeheer met chirurgische precisie.

Uitgebreide ervaring met inventarissen van vermogensbeheer

Inventarisaties van de gezondheidszorg op het gewenste tijdstip

Elke auditor is volledig opgeleid binnen zorgomgevingen

Nauwkeurigheid is noodzaak

Inventarisatie

Hulpbronnen en hulpmiddelen om nauwkeurig voorraadgegevens voor uw klanten te verzamelen.

Consignatievoorraad controles

Apotheek inventarisatie

Welke organisaties Gezondheidszorg kunnen wij helpen

Vaste activatagging

Door de activaregistratie uit te besteden aan RGIS, bereikte het privéziekenhuis dat alle activagegevens werden vastgelegd. De items werden geregistreerd met de nieuwe barcodes in de bestaande database en het activaregister was gemakkelijker te beheren omdat het bijgewerkt en nauwkeurig was.

Consignatie voorraadcontroles

De NHS Foundation Trust ontdekte verschillende voordelen aan het uitbesteden van de consignatie voorraadcontroles. Niet voorradige geneesmiddelen konden identificeerden en dit kan nu nauwkeuriger worden gecontroleerd. De gebruikte items konden worden geïdentificeerd en geregistreerd dit zorgt voor een duidelijk overzicht waardoor overheadkosten worden bespaard.

Ziekenhuisbeheer vaste active

Met de oplossingen van RGIS kon de ziekenhuisgroep in Engeland de apparatuur over ziekenhuizen herverdelen in plaats van nieuwe apparatuur te kopen. De ziekenhuisgroep heeft naar schatting meer dan £ 50.000 bespaard.

Apotheek-inventarisatie

De apotheekketen ontdekte dat door het uitbesteden van het inventarisatieproces aan RGIS er nu nauwkeurige voorraadgegevens beschikbaar zijn in alle vestigingen. De facturering werd vereenvoudigd omdat deze afkomstig was van één bron en de nauwkeurigheidsniveaus werden verhoogd in alle vestigingen.