ecr logo

Over de ECR RetailLoss Groep

De ECR Retail Loss Group werkt namens de retailsector en richt zich op het ontwikkelen van fantasierijk denken, nieuwe benaderingen en echte innovatie in het beheer van retailverliezen. Omdat het lidmaatschap openstaat voor elke retailer of productfabrikant, en een gezamenlijke aanpak wordt bevorderd, zorgt de Groep ervoor dat de resultaten van zijn uitgebreide en uiteenlopende werk vrij beschikbaar worden gesteld aan de industrie.

Video – ECR Retail Loss Group
Video – SCO zorgt voor ongeplande verkopen
Video – Hard taggen of niet
Video – Onnauwkeurigheid inventarisgegevens – Vijf manieren waarop verliespreventie een leidende rol kan spelen
Video – Introductie van totaal winkelverlies

assettrac logo

GEBRUIK UW ACTIVA EFFECTIEF.
KRIJG MEER TOEZICHT. WORD MEER DIGITALE EN KRIJG SNEL AANZIENLIJKE BESPARINGEN EN EFFICIËNTIE.

Het beheren van activa kan een lastige taak zijn. Bij Assettrac die met RGIS werkt, bieden we de tools en de ondersteuning om het een eenvoudig en gemakkelijk proces te maken.

Wij helpen u uw assetinformatie en uw werkprocessen digitaler te maken. Wij hebben 20 jaar ervaring in het helpen bij het aanpassen, digitaliseren en stroomlijnen van uw huidige administratie of buitensport.

Gebruik standaard barcodes, QR-codes, RFID of zelfs IoT-sensoren. Wij kunnen adviseren en adviseren in alle situaties, eenvoudig en complex.

Wij hanteren een partnerschapsaanpak om u snel aan de slag te krijgen en u alles op dit gebied te bieden en te ondersteunen.

Website
Downloads, casestudies en whitepapers